Jubileum en reünie Les Chanteurs de Saint Gérard op 6 oktober 2018 (zondag 7 okt. GEEN viering!)

Jubileumviering op Zaterdag 6 oktober om 17.30 uur in de Heilige Geestkerk
28-08-2018

Jubileum en reünie Les Chanteurs de Saint Gérard

Dit jaar is een bijzonder jaar voor ons koor. We bestaan namelijk in oktober 2018 al 50 jaar. Een mooi moment om te vieren en daarbij terug te kijken naar de verstreken jaren.

50 Jaar waarin er verschillende bijzondere momenten de revue zijn gepasseerd; van een audiëntie bij de paus en zingen in de Notre Dame van Parijs en de Kathedraal van Chartres in de jaren ’70, tot het geven van een Kerstconcert, het verzorgen van de Osse carnavalsmis in de afgelopen jaren en de Heilige Mis in de St. Jan op mogen luisteren afgelopen mei. Ooit opgericht als jongerenkoor is de gemiddelde leeftijd de laatste jaren wat verder uiteen komen te liggen en noemen we ons voortaan mediorenkoor. Ons oudste lid wordt dit jaar 71 terwijl ons jongste lid 15 wordt. Nu maar hopen dat hij het net zo lang gaat volhouden als het langstzittende lid, die nu 43 jaar lid is van het koor! We zijn als groep ook buiten de kerk om regelmatig samen actief bij o.a. de Osse Kwis en carnavalsfestiviteiten.

50 jaar… een moment om te vieren! Dit zullen we zaterdag 6 oktober a.s. doen tijdens een Heilige Mis [17.30u in de H. Geest kerk] en feestavond. Voor de mis zullen alle huidige en voormalige koorleden samen een lied instuderen wat we tijdens de mis ten gehore zullen brengen. Meer informatie hieromtrent vindt u op onze website: http://www.leschanteurs.nl. of u mailt naar 50jaar@leschanteurs.nl. Oud-leden kunnen zich via de website opgeven, dus als uzelf, familieleden, vrienden of kennissen hebt die bij het koor gezeten hebben en bij de reünie aanwezig willen zijn dan kan men zich aanmelden tot 30 september.

Alle parochianen zijn natuurlijk meer dan welkom om de dienst bij te wonen en samen met het koor deze bijzondere mis mee te vieren.

Met vriendelijke groet,

Reüniecommissie Les Chanteurs de Saint Gérard 50 jaar