Mededeling verlopen grafrechten

16-06-2020

Mededeling grafrechten..!

Het zal u niet ontgaan zijn dat wij sinds medio 2019 bezig zijn met het zoeken naar nabestaanden van diverse graven op onze begraafplaatsen. Wij hebben dit gedaan door middel van het plakken van briefjes op de graven. Ook heeft hierover een artikel gestaan in het Brabants Dagblad. Het zag er niet echt fraai uit maar het heeft zijn vruchten afgeworpen.

Ruim honderd nabestaanden hebben zich gemeld. De briefjes hebben lang genoeg gehangen en zijn inmiddels weer verwijderd. Naar aanleiding van bovenstaande laat het Parochiebestuur het volgende weten;
"Indien daartoe een aanleiding is, behoudt het Parochiebestuur zich het recht voor om, zonder opdracht van eventuele nabestaanden, graven te ruimen wanneer langer dan 5 jaar geen grafrechten zijn betaald en/of wanneer nabestaanden, na minimaal een half jaar niet hebben gereageerd op publicaties of verzoek om contact op te nemen".

Namens Parochiebestuur H. Willibrordus