Met de Willibrordus Parochie naar Lourdes

Van zaterdag 17 t/m zondag 24 oktober 2020
28-01-2020

Parochiebedevaart  naar Lourdes.

Terwijl de hele wereld in de greep is van het Coranavirus, mogen wij toch geloven dat er ook leven is daarna. Daarom willen we in principe tijdens de herfstvakantie van Zuid Nederland als parochie met de bus naar Lourdes gaan.

Het is de bedoeling dat iedereen die mee wil, ook mee kan; jong en oud. Elkaar als medechristenen, ook letterlijk vooruit helpen, om samen de ervaring van Lourdes mogelijk te maken. We willen de reis ook echt als parochie maken, om de onderlinge band te versterken en niet in de massa op te gaan. We zullen in Lourdes dan ook een eigen programma en eigen vieringen hebben. Waar mogelijk en nuttig, willen we deelnemen aan andere programmaonderdelen, zoals de internationale H. Mis.

Op sommige momenten zullen we ons ook aansluiten bij de bisdom gezinsbedevaart die tegelijkertijd plaatsvindt. Mede door de crisis is op dit moment geen volledige zekerheid te geven over de reis, alsook niet over de precieze kosten. Maar een indicatie is wel te geven. Voor volwassenen komt het in de buurt van de € 850,- voor jongeren t/m 18 jaar € 345,- maar het is mogelijk dat door diverse sponsoren de prijs voor jongeren nog veel lager uitkomt (± € 200,-). Iedereen die mee wil, moet in principe mee kunnen, dat is ons uitganspunt.

Interesse om deze bijzondere reis mee te maken?
Reserveer de week van 17 t/m 24 oktober 2020. Nadere informatie over de reis, het programma en mogelijkheden om aan te melden volgen later.