Nieuwe koster in onze parochie

27-09-2020

Nieuwe koster in onze parochie

Na het overlijden van koster Jan van Erp die jarenlang het vaste gezicht was in de Grote Kerk hebben we vorig jaar de hulp mogen ervaren van dhr. Erik Zonnenberg. Hoewel hij graag met de vieringen en de liturgie verbonden wil zijn is het kosterschap hem toch te zwaar gevallen zeker ook in combinatie met zijn eigen vaste werk. Erik Zonnenberg blijft dan ook wel zingen in de Schola van onze parochie. Voor zijn inzet en hulp in de afgelopen tijd zijn we hem reuze dankbaar en we weten dat we hem regelmatig zullen horen samen met de andere koorzangers.

Een koster hebben we wel heel hard nodig in de Grote Kerk, daarom zijn we heel blij dat de heer Richard Radoes zich bereid heeft verklaard om het kosterschap van de Grote Kerk op zich te nemen. De heer Radoes is geen onbekende in de parochie al geruime tijd verzorgt hij het archief en de sacramenten administratie. Nu treedt hij in de openbaarheid en mogen we hem als koster verwelkomen in de kerk. Namens alle parochianen bedankt Richard en heel veel succes als onze nieuwe koster. We steken een kaarske voor je op bij Ons Lieve Vrouwke, opdat je lang en met veel plezier je kosterschap mag beleven.

Pastoor en Bestuur Willibrordus Parochie