Opbrengst Vastenactie Willibrordus Parochie

‘Hoop doet leven’ voor Venezuela
28-05-2019

Met de opbrengst van onze Vastenactie hebben we wat Hoop kunnen brengen aan de mensen in  Venezuela. Uiteindelijk hebben we 3844.39 kunnen overmaken op de rekening van Kerk in Nood. Die via haar kanalen zorgt dat het geld daar komt waar het voor bedoeld is: medicijnen, voedsel en geestelijke hulp voor de mensen in Venezuela.

De communicanten in Berghem en Oss hebben geweldig goed meegedaan en in de vastenperiode mee gespaard. Ook de paters Franciscanen uit Megen hebben de opbrengst van de actie die zij in hun kerk gehouden hebben bestemd voor Venezuela. Ook aan hen en de vele gulle donateurs hartelijk dank.

Blijft ons om voor het volk van Venezuela te bidden voor vreedzame en rechtvaardige oplossingen.

Namens de mensen in nood, hartelijk dank voor uw gebed en financiële steun.

Pastoor Kerssemakers, kapelaan Beekman en werkgroep Diaconie.