Overlijden Theo van den Elsen

Al meer dan 50 jaar in dienst van "zijn" kerk
21-06-2018

Hij was een man van plicht en eer,

van hou en trouw aan d'oude, de goede leer;

hij heeft gezwoegd, geleden en gebeden

en graag gedirigeerd voor God de Heer.

Maandagochtend 18 juni is overleden onze zeer gewaardeerde vrijwilliger van de parochie Heilige Willibrordus

THEO van den ELSEN

Wij zijn Theo bijzonder dankbaar voor al datgene wat hij voor onze parochie de afgelopen 50 jaar heeft gedaan.

Theo was drager van de Pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice en Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De plechtige uitvaartdiens zal gehouden worden op maandag 25 juni om 11.00 uur in de Heilige Geestkerk aan de Berghemseweg 4 te Oss. Aansluitend zal om 13.30 uur de crematiedienst plaatsvinden in aula Vicalis van crematorium Beuningen, Schoenaker 12 te Beuningen.

Zondag 24 juni is er om 19.00 uur een avondwake in bovengenoemde kerk.

Theo is in uitvaartcentrum van Lith, Docfalaan 2 te Oss, waar u vrijdag 22 juni tussen 19.30 - 20.15 welkom voor persoonlijk condoleren en om van hem afscheid te nemen.