Nieuwe benoeming in Willibrordus Parochie

(Berghem-Haren-Macharen-Megen-Oss)
16-12-2020

Het Kerkbestuur van de Willibrordus Parochie heeft het genoegen om per 1 januari 2021 kapelaan Willem Renders welkom te heten voor de kerkgemeenschap St. Willibrordus te Berghem.

Kapelaan Renders gaat wonen op de pastorie in Berghem en hij kijkt uit om samen met parochianen en vrijwilligers vorm te geven aan de kerkgemeenschap van Berghem. Sinds 1 december gaat de kapelaan dagelijks al voor in de mis van 19.00 uur en op Eerste- en Tweede Kerstdag zal hij voorgaan in de Hoogmis van 09.30 uur.

Kapelaan Renders is te bereiken via e-mail: kapelaanrenders@parochiewillibrordus.nl

Eerder schreef de kapelaan als volgt: NIEUWE KLOK, NIEUWE KAPELAAN

Het is u zeker niet ontgaan dat de torenklok weer goed staat omdat de computer is vervangen. Ook het bericht over een nieuwe kapelaan zal u zijn opgevallen. Inderdaad, er is een nieuwe kapelaan benoemd. En zoals de nieuwe computer meteen de torenklok weer goed aanstuurt, ga ook ik meteen aan de gang. De doordeweekse H. Mis, de voorbereidingen voor Kerstmis, kennismaken met vrijwilligers, het hoort er allemaal bij. Ik hoop dat we in deze moeilijke tijden toch iets moois kunnen maken van de Kersttijd. Samen gaat ‘t lukken, dan staan we sterk!