Grote Kerk Oss Heilig Hart Oss Willibrordus Berghem Servatius Megen Lambertus Haren Petrus' Banden Macharen
Grote Kerk Oss Heilig Hart Oss Willibrordus Berghem
Servatius Megen Lambertus Haren Petrus' Banden Macharen



Zalige Carlo Acutis op bezoek

Dinsdag 24 september - 19.00 uur - Grote Kerk Oss

gepubliceerd: maandag, 9 september 2024

Op dins­dag 24 sep­tem­ber brengt Stich­ting Acutis mis­sio­na­ris Carlos Leret naar Oss. Carlos is een mis­sio­na­ris die vanuit de organi­sa­tie voor de heilig­ver­kla­ring van Carlo Acutis is gezon­den om te praten over het leven van Carlo Acutis, de Eucha­ris­tie en de Biecht. In de week van 22 t/m 27 sep­tem­ber houdt hij een tour langs ver­schil­lende grote ste­den.

Pro­gram­ma

De dag begint met een H. Mis in de Grote Kerk om 19.00 uur, gevolgd door een inlei­ding door Carlos om 20.00 uur. Na een pauze is er om 21.00 uur opnieuw gelegen­heid voor vragen en debat, en de avond ein­digt met een borrel.

Details

datum: dins­dag 24 sep­tem­ber 2024
tijd: van 19.00 uur t/m ~22.30 uur
locatie: Grote Kerk , Kerk­straat 15 Oss
aanmel­den: info@pa­ro­chiewil­li­brordus.nl

Website met Eucha­ris­ti­sche Wonderen

Website Eucharistische Wonderen

De web­si­te over Eucha­ris­ti­sche won­de­ren, opgericht door Carlo Acutis, is een in­druk­wek­kende digitale col­lec­tie van meer dan hon­derd won­de­ren die door de eeuwen heen hebben plaats­ge­von­den. Deze web­si­te heeft als doel de kracht en het mysterie van de Eucha­ris­tie te belichten, en biedt gedetailleerde beschrij­vingen, foto's en his­to­rische ach­ter­gron­den. Elk won­der wordt nauw­keurig gedo­cu­men­teerd, met in­for­ma­tie over de locatie, de tijds­pe­rio­de en de omstan­dig­he­den waarin het won­der plaatsvond. De web­si­te dient als een rijke bron van in­for­ma­tie voor gelo­vi­gen die hun begrip van deze heilige gebeur­te­nissen willen ver­die­pen.

De site is een­vou­dig te navi­geren en is be­schik­baar in meer­dere talen, waardoor hij toe­gan­ke­lijk is voor een breed publiek over de hele wereld. Met een schat aan in­for­ma­tie, waar­on­der ge­tui­ge­nissen en weten­schap­pe­lijke analyses, biedt de web­si­te een diep­gaand inzicht in de katho­lie­ke won­de­ren en bena­drukt zij de voort­du­rende rele­vantie van de Eucha­ris­tie in het heden­daag­se ge­loofs­le­ven.